Σκάρλετ Γιόχανσον: έγινε στόχος των παπαράτσι

skarlet-gioxanson-egine-stoxos-ton-paparatsi

ΤΡΙΤΗ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο γάλλος σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν επιτέθηκε σε έναν παπαράτσι που «κυνηγούσε» ένα στιγμιότυπο με την Σκάρλετ Γιόχανσον, στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Lucy».

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ταϊβάν, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας, πολυαναμενόμενης παραγωγής του γάλλου σκηνοθέτη. Όπως δήλωσε ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ταϊπέι, οι έντεκα μέρες γυρισμάτων και μάλιστα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποδείχτηκαν…σωστός εφιάλτης εξαιτίας των συνεχών εισβολών των παπαράτσι.

«Δεν θέλουμε φωτογραφίες με τα νέα κοστούμια της Σκάρλετ. Κατά κάποιο τρόπο έχασα μέρος της συγκέντρωσής μου με όλο αυτό», δήλωσε ενοχλημένος ο Μπεσόν. Δημοσιεύματα στο εξωτερικό, υποστήριξαν ότι λίγο έλειψε να δημιουργηθεί τροχαίο ατύχημα, καθώς οι δημοσιογράφοι «καταδίωκαν» τα μέλη του συνεργείου.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης διέψευσε κατηγορηματικά ότι θέλησε να εγκαταλείψει την Ταϊβάν μετά από ό, τι συνέβη. Μάλιστα επαίνεσε τη ζεστασιά των ντόπιων και τα τοπία της χώρας. Στο ίδιο μήκος κύματος, σε ανακοίνωσή της η Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι της Ταϊβάν είναι τόσο φιλόξενοι. Σας ευχαριστούμε που μας αφήσατε να χρησιμοποιήσουμε το σπίτι σας. Μακάρι να μπορούσα να ξοδέψω περισσότερο χρόνο για να γνωρίσω την πόλη καλύτερα». Οι πρώτες φήμες για τις επίμαχες φωτογραφίες της Γιόχανσον την παρουσιάζουν να φοράει ένα λεοπάρ τζάκετ και ένα καουμπόικο καπέλο.

«Η ταινία είναι για την αυθεντική διάνοια. Βασικά χρησιμοποιούμε το δέκα τοις εκατό από τις δυνατότητες του εγκεφάλου μας», διευκρίνισε ο Λικ Μπεσόν. Δεν ξέρει ακόμη την ακριβή ημερομηνία εξόδου της ταινίας του, όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον θα βρεθεί στο πλευρό του «βετεράνου» Μόργκαν Φρίμαν.