Οι χρήστες του Netflix έχουν δει «πάνω από δύο δισεκατομμύρια ώρες» ταινίες του Adam Sandler

adam-sandler Arthur Mola
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο κωμικός ηθοποιός είναι ο άτυπος ηγέτης της πλατφόρμας streaming.

Πολλά έχουν ειπωθεί για το ταλέντο και την επαγγελματική πορεία του Adam Sandler, όμως ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο – είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της εποχής, κάτι το οποίο μαρτυρά η απήχηση του στο Netflix.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Netflix, οι χρήστες της πλατφόρμας streaming έχουν παρακολουθήσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια ώρες τις ταινίες του κωμικού ηθοποιού, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 228 εκατομμύρια χρόνια.

Variety/Shutterstock / Christopher Polk

Πέραν λοιπόν της καταξίωσης του Sandler με δραματικούς ρόλους, όπως στο «Άκοπο διαμάντι» των αδελφών Safdie, ο ηθοποιός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό χώρο του streaming. Αντίστοιχα και το Netflix τρίβει τα χέρια του, αφού βλέπει πως η επένδυση της στον Αμερικάνο ηθοποιό έχει πιάσει τόπο και ενδεχομένως θα καταφέρει να πείσει κι άλλους δημιουργούς να μεταπηδήσουν στην πλατφόρμα.

Ο επόμενος δραματικός ρόλους του Sandler, το «Spaceman of Bohemia», αποτελεί μεταφορά του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Jaroslav Kalfař, με θέμα το μοναχικό ταξίδι ενός αστροναύτη στο διάστημα.