Οι Ryan Reynolds και Rob McElhenney απέκτησαν την Wrexham AFC

ryan-reynolds-rob-mcelhenney
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η πρόταση εξαγοράς που κατέθεσαν οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες για την ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου έγινε δεκτή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε γνωστό πως ο Ryan Reynolds και ο Rob McElhenney βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για να κάνουν μια μεγάλη επένδυση στην ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου Wrexham AFC. Μετά από συνέλευση του συλλόγου των οπαδών που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας η πρόταση των δύο χολιγουντιανών αστέρων έγινε αποδεκτή.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η πρόταση των Reynolds και McElhenney έγινε δεκτή σχεδόν ομόφωνα, καθώς από τα 2000 μέλη του συλλόγου μόλις 26 ψήφισαν αρνητικά ενώ εννέα απείχαν από τις διαδικασίες. Έτσι λοιπόν δόθηκε και επίσημα το πράσινο φως για την απόκτηση της ιστορικής ομάδας.

Το ουαλικό σωματείο επιβεβαίωσε την εξαγορά και μοιράστηκε ένα βίντεο με τους δύον νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη τους και τόνισαν πως θα έχουν ήδη ξεκινήσει να εργάζονται για την ομάδα.

Στην επίσημη πρόταση τους οι δύο ηθοποιοί υπογράμμισαν πως στόχος τους είναι να προστατέψουν την κληρονομιά του συλλόγου, αλλά παράλληλα και στηρίξουν τις προοδευτικές και συμπεριληπτικές κοινωνικές δράσεις της ομάδας. Ο Reynolds μάλιστα εξήγησε πως θέλει να κάνει την Wrexham «παγκόσμια δύναμη» και μαζί με τον συνεργάτη του σχεδιάζει ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία της.