Πρώτο τρέιλερ για τον ανανεωμένο «Νονό 3» του Francis Ford Coppola

godfather-part-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η «πραγματική εκδοχή» του φινάλε της τριλογίας όπως την οραματίστηκαν σκηνοθέτης και σεναριογράφος κυκλοφορεί Δεκέμβριο.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Francis Ford Coppola άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την επεξεργασία αποκατάστασης του αμφιλεγόμενου φινάλε στην τριλογία του «Νονού». Με την νέα εκδοχή να αναμένεται στις αίθουσες, ψηφιακά και σε Blu-ray τον Δεκέμβριο, η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη ο νέος τίτλος της ταινίας «Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone» παραπέμπει τόσο στον αρχικό τίτλο που προτιμούσε ο ίδιος και ο συγγραφέας Mario Puzo, όσο και τις προθέσεις του για την ταινία.

«Για αυτή την εκδοχή του φινάλε, δημιούργησα μια νέα αρχή και ένα τέλος, αναδιοργάνωσα ορισμένες σκηνές, λήψεις και μουσική. Με αυτές τις αλλαγές και το αποκατεστημένο υλικό και ήχο, για μένα, είναι μια πιο κατάλληλη κατάληξη στο “Ο νονός” και “Ο νονός, μέρος δεύτερο”» σχολίασε ο Coppola.

Ο σκηνοθέτης είχε προχωρήσει στην αποκατάσταση των δύο πρώτων ταινιών της τριλογίας το 2008, ενώ πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε μια «τελική εκδοχή» του «Αποκάλυψη τώρα».