Ο Rupert Grint του «Χάρι Πότερ» έσπασε τα κοντέρ (και τα ρεκόρ) στο Instagram

rupert-grint Denis Makarenko
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Άργησα μόλις δέκα χρόνια, αλλά είμαι εδώ» έγραψε ο Βρετανός ηθοποιός στην πρώτη του ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Rupert Grint κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που είχε θέσει πρόσφατα ο David Attenborough στο Instagram, καθώς έγινε ο χρήστης που κατάφερε να φτάσει τους ένα εκατομμύριο followers πιο γρήγορα απ’ όλους. Ο Βρετανός ηθοποιός δημιούργησε ένα λογαριασμό την περασμένη εβδομάδα και στην πρώτη του ανάρτηση μοιράστηκε μια φωτογραφία με την έξι μηνών κόρη του Wednesday.

«Γεια σου Instagram… άργησα μόλις δέκα χρόνια, αλλά είμαι εδώ. Ο Grint στο Gram! Εδώ για να σας συστήσω όλους στην Wednesday G. Grint. Να είστε ασφαλείς, Rupert» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας του που απέσπασε πάνω από 3 εκατομμύρια likes και 100.000 σχόλια.

Ο Grint κατάφερε να αποκτήσει ένα εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε τέσσερις ώρες και ένα λεπτό, σπάζοντας έτσι κατά 43 λεπτά το αντίστοιχο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness που είχε θέσει ο David Attenborough τον Σεπτέμβριο. Ο Βρετανός κινηματογραφιστής με τη σειρά του είχε σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ της Jennifer Aniston.

Στην σχετική λίστα των διασημοτήτων που έσπασαν το φράγμα του ενός εκατομμυρίου followers σε σύντομο χρονικό διάστημα βρίσκονται ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ (κάτι λιγότερο από έξι ώρες τον περασμένο Απρίλιο), ο David Beckham (24 ώρες τον Μάιο του 2015) και πάπας Φραγκίσκος (12 ώρες τον Μάρτιο του 2016).