«Wonder Woman 1984»: Ταυτόχρονη κυκλοφορία σε κινηματογράφους και HBO Max

wonder-woman-1984
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Gal Gadot επιστρέφει στη μεγάλη (και ψηφιακή) οθόνη τα Χριστούγεννα για μια νέα περιπέτεια στο περιθώριο του Ψυχρού Πολέμου.

Μετά από πολλή σκέψη, η Warner Brothers αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο «Wonder Woman 1984» ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες και την πλατφόρμα streaming HBO Max. Σύμφωνα με άρθρο του Variety η νέα περιπέτεια της Αμαζόνας της DC θα κάνει την πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ σε χώρες όπου δεν είναι διαθέσιμο το HBO Max θα προβληθεί στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

«Κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξεις να μοιραστείς την αγάπη και τη χαρά που έχεις να δώσεις, πάνω απ’ όλα. Αγαπάμε την ταινία μας όσο αγαπάμε τους θαυμαστές μας, οπότε ειλικρινά ελπίζουμε ότι η ταινία μας θα φέρει σε όλους λίγη χαρά και ξεκούραση αυτή την εορταστική εποχή» δήλωσε η Patty Jenkins, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η παραγωγή και κυκλοφορία της νέας ταινίας με την Gal Gadot στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019, όμως η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τον Ιούνιο του 2020. Λόγω της πανδημίας όμως, οι παραγωγοί ανέβαλαν την πρεμιέρα για Αύγουστο, μετά Οκτώβριο και τελικά Δεκέμβριο.

Στο «Wonder Woman 1984» που διαδραματίζεται στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου εμφανίζονται επίσης οι Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright και Connie Nielsen, ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Hans Zimmer.