Προσεχώς νέα ταινία και άλμπουμ από τη Sia

music
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Maddie Ziegler και Kate Hudson συμπρωταγωνιστούν στη νέα δραματική ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε η Αυστραλή pop star.

Το 2021 αναμένεται να είναι μεγάλη χρονιά για την Sia, αφού όπως ανακοίνωσε θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας «Music» που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια. Στην ταινία η Maddie Ziegler παίζει τον ρόλο μιας έφηβης με αυτισμό τη φροντίδα της οποίας αναλαμβάνει η ετεροθαλής αδερφή της Zu (Kate Hudson) που είναι παράλληλα έμπορος ναρκωτικών

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσει, η μουσική της Sia «παίζει κεντρικό ρόλο στην ιστορία της ταινίας καθώς οι χαρακτήρες εξετάζουν τους εύθραυστους δεσμούς που μας ενώνουν και μέσα από φανταστικές μουσικές σκηνές, φαντάζονται έναν κόσμο όπου αυτοί οι δεσμοί μπορούν να γίνουν πιο ισχυροί σε εποχές μεγάλων προκλήσεων».

Μαζί με την ταινία θα κυκλοφορήσει και το άλμπουμ «Music – Songs From and Inspired By the Motion Picture» με 14 τραγούδια που εμπνεύστηκαν και συμπεριλαμβάνονται στο soundtrack. Εκτός από τα πρόσφατα singles «Together» και «Courage to Change», στο νέο άλμπουμ θα υπάρχει και το «Hey Boy» που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα.

Τόσο η ταινία όσο και το συνοδευτικό άλμπουμ της Sia αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ακούστε το «Hey Boy» της Sia