Η Lady Gaga έβγαλε εισιτήριο στο «Bullet Train» του Brad Pitt

lady-gaga Andrea Raffin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Στην περιπέτεια θρίλερ που σκηνοθετεί ο David Leitch θα εμφανιστούν επίσης οι Joey King, Aaron Taylor Johnson και Zazie Beetz.

Έχει περάσει ένας χρόνος περίπου από τον θρίαμβο της Lady Gaga στα Όσκαρ με το «Ένα αστέρι γεννιέται», όμως η Αμερικανίδα pop star συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα επιλεκτική με τους ρόλους της. Μετά τη συμμετοχή της στο «Gucci» του Ridley Scott, έγινε γνωστό πως η Lady Gaga θα εμφανιστεί στο «Bullet Train» του David Leitch με τον Brad Pitt.

Η ταινία είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα «Maria Beetle» του Kotaro Isaka, το οποίο επικεντρώνεται σε πέντε δολοφόνους που βρίσκονται σε ένα τρένο-σφαίρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μαθαίνουν ότι οι αποστολές τους συνδέονται και το ερώτημα είναι ποιος τελικά απ’ όλους θα κατέβει ζωντανός στον τερματικό σταθμό και τι θα βρει εκεί.

BEI/Shutterstock / Andrew H. Walker

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Lady Gaga θα ενσαρκώσει έναν από τους δολοφόνους, όμως πηγή του Collider αναφέρει ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια προορίζεται για έναν μικρότερο ρόλο. Το μυθιστόρημα του Isaka εκδόθηκε στην Ιαπωνία το 2010 και η αγγλική έκδοση θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη χρονιά.

Τη μεταφορά του σεναρίου για το «Bullet Train» έχει αναλάβει ο Zak Olkewicz ενώ στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Joey King, Aaron Taylor Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Masi Oka και Michael Shannon