Η Margot Robbie θα δώσει μια γυναικεία δυναμική στους νέους «Πειρατές της Καραϊβικής»

margot-robbie Denis Makarenko
ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Johnny Depp στο κινηματογραφικό franchise της Disney, σχολίασε ο παραγωγός Jerry Bruckheimer.

Πριν από λίγους μήνες η Disney πήρε την απόφαση να κάνει reboot σε ένα από τα πιο κερδοφόρα κινηματογραφικά franchises της των τελευταίων ετών, τους «Πειρατές της Καραϊβικής», όμως πριν από αυτό θα προηγηθεί μια ταινία με την Margot Robbie να έχει συμφωνήσει να ενσαρκώσει τον νέο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το Collider, η Αυστραλή ηθοποιός έδωσε λίγες πληροφορίες για το πνεύμα της νέα ταινίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Robbie, στη ταινία θα υπάρχει έντονο το στοιχείο του «girl power», συμπληρώνοντας όπως πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσει περισσότερο για την πλοκή.

«Δεν είμαι παραγωγός [στην ταινία], οπότε θα κάτσω και θα περιμένω για τη διαδικασία. Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε ένα πολύ κεντρικό γυναικείο στοιχείο σε εκείνον τον κόσμο» συμπλήρωσε η χολιγουντιανή σταρ.

Τον περασμένο Μάιο ο επί χρόνια παραγωγός του franchise, Jerry Bruckheimer, ομολόγησε πως το μέλλον του Johnny Depp ως Captain Jack Sparrow ήταν «αβέβαιο». Δεδομένης όμως της δημοσιότητας που έχουν πάρει προσωπικές πτυχές της ζωής του, θεωρείται πλέον απίθανο να συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του franchise.