Το ερχόμενο καλοκαίρι ξεκινούν τα γυρίσματα της συνέχειας του «Μαύρου Πάνθηρα»

black-panther
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Ryan Coogler έχει βρει τον τρόπο για να συνεχίσει χωρίς τον Chadwick Boseman στον ρόλο του βασιλιά της Γουακάντα.

Ο ξαφνικός θάνατος του Chadwick Boseman τον περασμένο Αύγουστο έσπειρε τεράστια θλίψη στο χώρο του θεάματος και όπως είναι αναμενόμενο, ανάγκασε την Disney να αλλάξει τα σχέδια της σε σχέση με τον «Μαύρο Πάνθηρα». Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης Ryan Coogler έχει βρει τη λύση ώστε να συνεχιστούν οι περιπέτειες του εμβληματικού ήρωα και η Marvel έχει προγραμματίσει την έναρξη των γυρισμάτων για τον ερχόμενο Ιούλιο.

Προφανώς δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για την παραγωγή του σίκουελ, όμως οι Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke και Angela Bassett αναμένονται να επιστρέψουν στους ρόλους του, ενώ ο Tenoch Huerta, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο «Narcos: Mexico» του Netflix βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του εχθρού στην ταινία. Στα κόμικς της Marvel, η Shuri, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει η Wright, διαδέχτηκε τον T'Challa ως Μαύρος Πάνθηρας, οπότε μένει να φανεί εάν ο Coogler θα ακολουθήσει αυτές τις ιστορίες ή εάν έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Disney έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ψηφιακά τρικ και ντουμπλέρ, όπως έχει γίνει στις ταινίες «Star Wars» με ανάμεικτα αποτελέσματα, όμως αυτό δεν αποκλείει την χρήση πλάνων από κομμένες σκηνές. Επί του παρόντος οι παραγωγοί αποφεύγουν να σχολιάσουν την είδηση και εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα στην παραγωγή, το σίκουελ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 ή το 2023.

Παράλληλα με τις κινηματογραφικές παραγωγές της, η κυκλοφορία των οποίων έχει διαταραχθεί λόγω της πανδημίας, η Disney έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις τηλεοπτικές σειρές που σχεδιάζει για το Disney+. Η πρεμιέρα του «WandaVision» έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιανουαρίου 2021, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα «Loki» και «Falcon and the Winter Soldier», καθώς και το «She-Hulk» με την Tatiana Maslany, το «Moon Night» με τον Oscar Isaac και το «Ms. Marvel» με την Iman Vellani.