«Deadpool 3»: Βρέθηκαν σεναριογράφοι, σειρά τώρα έχει ο σκηνοθέτης

deadpool
ΤΡΙΤΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οι Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin θα γράψουν την ιστορία της επόμενης περιπέτειας του «εκκεντρικού» μεταλλαγμένου της Marvel.

Η εξαγορά της Fox από την Disney σηματοδότησε την «επιστροφή» πολλών ηρώων της Marvel κάτω από την σκεπή της Disney και πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της «ενσωμάτωσης» των χαρακτήρων όπως οι X-Men και οι Fantastic Four στο ευρύτερο κινηματογραφική σύμπαν που έχει κατακτήσει τα διεθνή box office.

Ένα από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» της μετάβασης είναι ο Deadpool, καθώς ο χαρακτήρας είναι αρκετά ακραίος και οι δύο ταινίες με τον Ryan Reynolds στον πρωταγωνιστικό ρόλο απευθύνονται σε πιο ώριμο κοινό απ’ όσο οι ταινίες των Εκδικητών ή του Spider-Man. Παρά τον σκεπτικισμό που έχει εκφραστεί, οι παραγωγοί της Disney υπόσχονται πως ο δημοφιλής χαρακτήρας δεν θα «προσαρμοστεί» στο νέο περιβάλλον και η νέα ταινία θα είναι R-rated, όπως και οι προηγούμενες.

Σύμφωνα πάντως με άρθρο του Deadline, η Disney έχει έρθει σε συμφωνία με τις Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin για την συγγραφή του σεναρίου της τρίτης ταινίας του Deadpool. Το συγγραφικό δίδυμο, που έχει εμπειρία από τις animated σειρές «Bob’s Burgers» και «The Great North», φέρεται να έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση στον Reynolds και τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Πλέον η Disney βρίσκεται σε αναζήτησε σκηνοθέτη, αφού ο David Leitch που σκηνοθέτησε το σίκουελ, δεν είναι διαθέσιμος λόγω των υποχρεώσεων του σε άλλες παραγωγές. Βεβαίως, λαμβάνοντας υπόψη τη ρευστότητα που υπάρχει στον σχεδιασμό πολλών στούντιο αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας, το χολιγουντιανό στούντιο παραμένει σε επαφή με τον σκηνοθέτη.