Επισημοποιήθηκε η πρεμιέρα του «Wonder Woman 1984»

wonder-woman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η νέα solo περιπέτειας της Αμαζόνας της DC αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

Μετά από πολλές αναβολές και προβληματισμούς, η Warner Brothers αποφάσισε να οριστικοποιήσει την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου«Wonder Woman 1984» και ανακοίνωσε τις σχετικές ημερομηνίες. Η νέα ταινία με την Gal Gadot να ενσαρκώνει την εμβληματική ηρωίδα της DC θα προβληθεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες ανήμερα τα Χριστούγεννα, όμως το χολιγουντιανό στούντιο αποφάσισε να την κυκλοφορήσει νωρίτερα στις υπόλοιπες αγορές όπου το HBO Max δεν είναι διαθέσιμο. Παρά τον προγραμματισμό της Warner Brothers όμως παραμένει άγνωστο σε πόσες αίθουσες θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της ταινίας, αφού σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και ΗΠΑ παραμένουν κλειστές λόγω της πανδημίας.

Εφόσον όμως η πρεμιέρα πραγματοποιηθεί κανονικά στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Warner Brothers δεν θα έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό, αφού οι άλλες μεγάλες παραγωγές της χρονιάς που αναβλήθηκαν – όπως τα «Μαύρη Χήρα», «Avatar 2», «Top Gun: Maverick» και «No Time To Die» – θα κυκλοφορήσουν τελικά το 2021.

Η πρώτη ταινία της Wonder Woman σε σκηνοθεσία της Patty Jenkins που κυκλοφόρησε το 2017 αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και μπόρεσε να «σώσει» το νέο κινηματογραφικό franchise της Warner βασισμένο στους ήρωες της DC. Μετά την solo περιπέτεια της η Wonder Woman εμφανίστηκε στο «Justice League», το οποίο πρόκειται να επανακυκλοφορήσει σε μια νέα πιο ολοκληρωμένη μορφή από τον Zack Snyder.