Ο Barack Obama θέλει τον Drake να τον ενσαρκώσει σε μια μελλοντική βιογραφική ταινία

barack-obama-drake
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Είναι ένας ταλαντούχος αδερφός και έχει την έγκριση της οικογένειας μου» σχολίασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για τον Καναδό ράπερ.

Το 2010 ο Drake είχε αποκαλύψει πως θα του άρεσε να παίξει τον ρόλο του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama, σε μια ενδεχόμενη βιογραφική ταινία. «Ελπίζω πως κάποιος θα γυρίσει μια ταινία για τη ζωή του Obama σύντομα, γιατί θα μπορούσα να τον παίξω» τόνισε ο Καναδός ράπερ στο περιοδικό Paper.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως «αυτός είναι ο στόχος. Βλέπω όλα τα διαγγέλματα. Κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν αλλάζω κανάλι» και ότι προσέχει ιδιαίτερα τη χροιά της φωνής του, καθώς θεωρεί τον εαυτό του εξαιρετικό στις μιμήσεις. Όπως φαίνεται, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί πως ο Drake θα ήταν μια ιδανική επιλογή.

Shutterstock

«Θα πω το εξής: ο Drake φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εννοώ πως είναι ένας ταλαντούχος αδερφός. Οπότε εάν έρθει η στιγμή και αυτός είναι έτοιμος…» δήλωσε σε πρόσφατο επεισόδιο του «360 with Speedy Morman». Όταν ρωτήθηκε εάν αυτό αποτελεί έγκριση, ο Obama ήταν ξεκάθαρος.

«Ο Drake έχει – πολύ πιο σημαντικά – την έγκριση της οικογένειας μου. Υποπτεύομαι ότι οι [κόρες μου] Malia και Sasha δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα» απάντησε ο Obama. Μένει να φανεί λοιπόν εάν και πότε θα δοθεί η ευκαιρία στον Drake να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στη μεγάλη οθόνη.