Ο David Lynch ξεκινά την παραγωγή του «Wisteria» για το Netflix

david-lynch Mikhail Palinchak
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του σκηνοθέτη του «Twin Peaks» αναμένονται να αρχίσουν τον ερχόμενο Μάιο.

Μετά από μια παραγωγική περίοδο στην καραντίνα, ο David Lynch είναι έτοιμος να ξεκινήσει την παραγωγή του επόμενου project του με τίτλο «Wisteria» για λογαριασμό του Netflix. Σύμφωνα με άρθρο του Production Weekly, τα γυρίσματα της νέας σειράς θα αναμένονται να πραγματοποιηθούν στα Calvert Studios του Λος Άντζελες τον Μάιο του 2021.

Όπως όλα τα project του Αμερικάνου σκηνοθέτη, υπάρχει μεγάλη μυστικότητα γύρω από το «Wisteria» και δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά έκαναν λόγο για έναν νέο κύκλο στο «Twin Peaks», όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Shutterstock / Jaguar PS

Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας του Lynch και της πλατφόρμας streaming ήταν η ταινία μικρού μήκους «What Did Jack Do?» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο. Έκτοτε ο Lynch έχει εστιάσει στο κανάλι του στο YouTube, όπου μοιράστηκε έναν νέο κύκλο των μοναδικών μετεωρολογικών προβλέψεων του, αλλά και ορισμένα αινιγματικά updates πάνω στην καθημερινότητα του.

Στο νέο κανάλι του στο YouTube ο σκηνοθέτης έχει μοιραστεί και σπάνιο υλικό από το αρχείο του, όπως το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Rabbits». Στην συγκεκριμένα σειρά μικρού μήκους από το 2002 εμφανίζονται οι Scott Coffey, Laura Elena Harring και Naomi Watts ως ανθρωπομορφικά κουνέλια που συγκεντρώνονται σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, όπου συζητούν και αστειεύονται.