«Στεναχωρημένη» η Naomi Watts με την ακύρωση του πρίκουελ στο «Game of Thrones»

naomi-watts Andrea Raffin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά που θα διαδραματιζόταν χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της κεντρικής ιστορίας.

Την περασμένη χρονιά ξεκίνησε η παραγωγή μιας πρίκουελ σειράς στο «Game of Thrones» και γυρίστηκε ένας πιλότος με την Naomi Watts στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το δοκιμαστικό επεισόδιο όμως δεν έπεισε τους παραγωγούς του HBO και έτσι η παραγωγή ακυρώθηκε και δόθηκε το πράσινο φως για μια άλλη σειρά, η οποία θα επικεντρώνεται στον οίκο των Targaryen.

Σε νέες δηλώσεις της στο news.com.au, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξέφρασε τη λύπη για την εξέλιξη και εκτίμησε πως η πρίκουελ σειρά που ετοίμαζε η Jane Goldman θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα στο ευρύτερο πλαίσιο του «Game of Thrones».

HBO

Η νέα πρίκουελ σειρά θα εστιάζει στους προγόνους της Daenerys Targaryen.

«Λυπάμαι. Νιώθω τον πόνο σας. Μου άρεσε κι εμένα το ίδιο. Δεν ήμουν τεράστια θαυμάστρια και δεν είχα δει τις σειρές μέχρι που με προσέλαβαν και τότε έκατσα και τα είδα όλα μέσα σε δύο μήνες και ήταν απλά υπέροχο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Watts.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως «είναι μεγάλο κρίμα, θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική» η παραγωγή, ενώ σχολίασε πως δεν της επιτρέπεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς.