O «Πόλεμος των άστρων» συνεχίζεται με νέα ταινία το 2015

o-polemos-ton-astron-sunexizetai-me-nea-tainia-to-2015

Πηγή φωτογραφίας: Wikipedia.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

O «Πόλεμος των άστρων» («Star Wars») συνεχίζεται στη μεγάλη οθόνη, με τη νέα ταινία της επικής σειράς φαντασίας να έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney.

O κολοσσός της Disney είχε εξαγοράσει το franchise «Ο πόλεμος των άστρων» και την εταιρεία Lucasfilm από τον George Lucas, για το αστρονομικό ποσό των 4 δισσεκατομμυρίων δολαρίων το 2012. Η εντυπωσιακή αυτή κίνηση είχε συνοδευτεί από την «υπόσχεση» των υπευθύνων του στούντιο ότι θα δούμε τουλάχιστον τρία ακόμη σίκουελ της γνωστής σειράς.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας εξόδου της νέας φιλόδοξης παραγωγής της Disney, έρχεται λίγες μέρες μετά την είδηση ότι οι υπεύθυνοι του στούντιο έχουν ήδη προσλάβει νέο συγγραφέα για να προχωρήσει το σενάριο στο στάδιο της παραγωγής.

«Είναι μια από τις σημαντικότερες ταινίες που έχουμε μπροστά μας για τα επόμενα χρόνια και επιλέξαμε μια ημερομηνία που πιστεύουμε ότι θα επιτρέψει στη δημιουργική ομάδα να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να κάνει ένα εκπληκτικό φιλμ», τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger από την Disney, σε συνέντευξη Τύπου προς τους αναλυτές της Γουολ Στριτ.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας την τοποθετεί στη «χρυσή» περίοδο λίγο πριν τις διακοπές των Xριστουγέννων. Οι προηγούμενες έξι ταινίες της σειράς είχαν βγει τον Μάιο, στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής κινηματογραφικής σεζόν.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2014 και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο J.J. Abrams, ο οποίος στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί με τις ταινίες «Star Trek».

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επισήμως τα ονόματα των ηθοποιών, όμως οι Mark Hamill, Carrie Fisher και Harrison Ford συζητούν το ενδεχόμενο της συμμετοχής τους στη νέα ταινία.