Margot Robbie αντί Emma Stone στο «Babylon» του Damien Chazelle

margot-robbie-emma-stone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα γυρίσματα του νέου δράματος εποχής με τον Brad Pitt αναμένονται να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά.

Πριν από ένα χρόνο περίπου έγινε γνωστό πως ο Damien Chazelle είχε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης ταινίας του με τίτλο «Babylon» στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσαν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Emma Stone και Brad Pitt.

Δυστυχώς όμως, λόγω των πολλών αναβολών και αλλαγών στον προγραμματισμό των στούντιο, η Stone δεν θα είναι πια διαθέσιμη για τα γυρίσματα και έχει αποχωρήσει. Σύμφωνα με το Deadline η Paramount, η οποία έχει ήδη επενδύσει αρκετά στο project, έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Margot Robbie για να αναλάβει τον ρόλο της Stone.

Shutterstock / Isaaack

Η Margot Robbie και ο Brad Pitt συμπρωταγωνίστησαν στο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» του Quentin Tarantino που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά.

Το «Babylon» διαδραματίζεται σε μια εποχή μετάβασης για το Χόλυγουντ, από τον βουβό κινηματογράφο στις παραγωγές με συγχρονισμένο ηχογραφημένο ήχο. Το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Chazelle και θα συνδυάζει πραγματικά πρόσωπα με φανταστικούς χαρακτήρες, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Λόγω της αναβολής των γυρισμάτων του «Babylon» για την επόμενη χρονιά, ο Pitt αποφάσισε να αποδεχτεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιπέτεια «Bullet Train» που σκηνοθετεί ο David Leitch. Αρχικός στόχος των παραγωγών, πριν την πανδημία, ήταν μια κυκλοφορία στις αίθουσες  το χειμώνα του 2021, όμως λογικά τα σχέδια θα αλλάξουν, αφού μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες, όπου ακόμα ισχύουν αρκετοί περιορισμοί λόγω της πανδημίας.