Ο Mad Mikkelsen συζητά για τους στόχους του στα «Φανταστικά ζώα» και τον Johnny Depp

mads-mikkelsen James Shaw
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Πρέπει να βρούμε γέφυρες, ώστε να μην είναι εντελώς αποκομμένο από αυτό που έχει ήδη επιτευχθεί αριστοτεχνικά» σχολίασε ο Δανός ηθοποιός.

Τον περασμένο μήνα ο Johnny Depp ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα «Φανταστικά ζώα», μετά από απαίτηση της Warner Brothers και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Mads Mikkelsen για τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ. Σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Δανός ηθοποιός μίλησε για του στόχους του στο franchise, αλλά και στην αντικατάσταση του προκατόχου του.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα διαφέρει ο χαρακτήρας στη νέα ταινία, ο Mikkelsen απάντηση «θα είμαι εγώ, οπότε αυτή θα είναι η διαφορά. Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι. Ακόμα το δουλεύουμε. Πρέπει να υπάρχει μια γέφυρα με αυτό που έκανε ο Johnny και που θα κάνω εγώ. Ταυτόχρονα, πρέπει επίσης να κάνω κτήμα μου».

Ο Johnny Depp ενσάρκωσε τον σατανικό μάγο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ στις δύο πρώτες ταινίες των «Φανταστικών ζώων».

«Πρέπει να βρούμε ορισμένες διασυνδέσεις και γέφυρες [με την προηγούμενη εκδοχή του χαρακτήρα], ώστε να μην είναι εντελώς αποκομμένο από αυτό που έχει ήδη επιτευχθεί με αριστοτεχνικό τρόπο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.  Στην συνέχεια της συνέντευξης ο Mikkelsen αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίος μπόρεσε να αναλάβει την «προφανώς εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και καλή» δουλειά.

«Ήταν ένα σοκ γιατί συνέβη από αυτά που έγιναν, τα οποία ήταν απλά πολύ θλιβερά. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα. Αυτές είναι θλιβερές καταστάσεις. Ελπίζω να μπορέσουν και οι δύο να επανέλθουν σύντομα» σχολίασε ο 55χρονος ηθοποιός, αναφερόμενος στις δικαστικές διαμάχες του Depp με την πρώην σύζυγο του, Amber Heard.