Ο δημιουργός του «Black Mirror» έχει κάτι να προσθέσει στο 2020

black-mirror
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε ένα πρώτο αινιγματικό teaser για το νέο επεισόδιο της σειράς του Charlie Brooker για το Netflix.

Μπορεί τον περασμένο Μάιο να είχε δηλώσει πως φέτος θα ασχοληθεί με πιο κωμικά project, όμως φαίνεται πως ο Charlie Brooker τελικά βρήκε το χρόνο για το «Black Mirror» και ένα teaser της νέας του δουλειάς που θα κυκλοφορήσει μέσω Netflix. Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός της σειράς δημοσίευσε στο Twitter μια αινιγματική ανακοίνωση σε μορφή βίντεο.

«2020. Ακόμα και οι δημιουργοί του “Black Mirror” δεν θα μπορούσαν να επινοήσουν αυτή τη χρονιά. Αλλά έχουν κάτι να προσθέσουν» αναφέρει το βίντεο, ενώ στο τέλος εμφανίζεται ο τίτλο «Death to 2020» με το λογότυπο του Netflix.

Επί του παρόντος δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο επεισόδιο ή εάν συσχετίζεται με τις πρόσφατες δηλώσεις του Hugh Grant, ο οποίος ένα λόγο για ένα mockumentary για το 2020. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για διαφορετικά project, αφού ο Brooker έχει έφεση τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα.

Ο τελευταίος κύκλος του «Black Mirror», στον οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II και Topher Grace, κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019.