«A Recipe for Seduction»: Ίντριγκα, πάθος, γοητεία και τηγανητό κοτόπουλο

a-recipe-for-seduction
ΤΡΙΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Mario Lopez από το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» πρωταγωνιστεί σε μια ρομαντική κωμωδία παρωδία αφιερωμένη στη μασκότ των KFC.

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ήρωες της μικρής οθόνης της δεκαετίας του 1990, ο Mario Lopez τον οποίο γνωρίσαμε ως A.C Slater στο «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», πρωταγωνιστεί σε μια ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στον Colonel Sanders, τη μασκότ της αλυσίδας εστιατορίων τηγανητού κοτόπουλου Kentucky Fried Chicken.

Όπως αφήνει να εννοηθεί ο τίτλος «A Recipe for Seduction», η ταινία αποτελεί παρωδία των ρομαντικών κομεντί που άνθησαν τη δεκαετία του 1990 και ενσωματώνει όλα τα γνώριμα κλισέ: ο Lopez παίζει τον ρόλο του Harland Sanders, ενός νέου σεφ ο οποίος έχει «μια συνταγή που θα αλλάξει τον κόσμο».

Η μοίρα όμως τον φέρνει κοντά στη Jessica, η οποία τον έχει ερωτευτεί παράφορα, προκαλώντας την οργή του αρραβωνιαστικού και της πανούργας μητέρας της. Η ταινία μπορεί να έχει διάρκεια μόλις 15 λεπτά, αλλά υπόσχεται πλούσιες στιγμές δράματος, δολοπλοκίες, σασπένς και (προφανώς) τηγανητό κοτόπουλο.

Το «A Recipe for Seduction» θα μεταδοθεί μέσω του αμερικάνικου δικτύου Lifetime στις 13 Δεκεμβρίου. Μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στα επόμενα Όσκαρ.