Μετά τον «Hannibal» έρχεται η «Clarice»

silence-of-the-lambs
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα spin off τηλεοπτική σειρά που αποτελεί πρίκουελ στη «Σιωπή των αμνών».

Το CBS έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «Clarice», η οποία αποτελεί ουσιαστικά ένα πρίκουελ στη «Σιωπή των αμνών». Στο πρωταγωνιστικό ρόλο της Clarice Starling εμφανίζεται η Rebecca Breeds του «Pretty Little Liars» και η σειρά διαδραματίζεται το 1993 – ένα χρόνο πριν η πράκτορας του FBI συναντήσει για πρώτη φορά τον διαβόητο Hannibal Lecter.

«Η σιωπή ολοκληρώθηκε» αναφέρει το teaser της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές όπου αστυνομικές έρευνες και μια σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων, με τον αφηγητή να ρωτά «τι κάνεις με την οργή σου, Clarice;». Η νέα δραματική σειρά του CBS αποτελεί παραγωγή του Alex Kurtzman, γνωστός από τη δουλειά του στο «Star Trek».

«Ο Hannibal είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας όπως είναι ο [πράκτορας του FBI] Will Graham. Αλλά η Clarice Starling έχει μια πραγματικά μοναδική και απίστευτη ψυχολογία και κομμάτι του τι κάνει τη “Σιωπή των αμνών” τόσο υπέροχη είναι που η ταινία σε βάζει τόσο άμεσα στη θέση της» ανέφερε ο Kurtzman.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις η σειρά θα περιγράφει αφηγηθεί την άγνωστη μέχρι τώρα προσωπική ιστορία της Clarice Starling καθώς καταδιώκει κατά συρροή δολοφόνους και βιαστές, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ελιχθεί στον πολιτικό κόσμο της Ουάσιγκτον. Η πρεμιέρα της σειράς μέσω του αμερικάνικου δικτύου έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου 2021.