«The Curse»: Οι αδελφοί Safdie «παντρεύουν» Emma Stone και Nathan Fielder για τη μικρή οθόνη

emma-stone-nathan-fielder
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μια περίεργη κατάρα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας ανατρεπτικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς του Showtime.

Η Emma Stone και ο Nathan Fielder θα συμπρωταγωνιστήσουν ως ένα παντρεμένο ζευγάρι που παρουσιάζει μια προβληματική τηλεοπτική εκπομπή στη νέα κωμική σειρά των αδελφών Safdie που θα μεταδοθεί μέσω του Showtime.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για τον πρώτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς που τιτλοφορείται «The Curse» και που δημιούργησαν οι Safdie με τον Fielder.

Shutterstock / Dfree

Οι Benny Safdie και Josh Safdie δημιούργησαν τη σειρά με τον Fielder.

Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος στη μικρή οθόνη για τον Fielder μετά το «Nathan For You», το οποίο ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2017. Ο Καναδός ηθοποιός και παραγωγός αναμένεται να σκηνοθετήσει επεισόδια της σειράς, ενώ θα συμπρωταγωνιστήσει με την Stone και τον Benny Safdie, ο οποίος θα υποδυθεί τον παραγωγό της φανταστικής τηλεοπτικής σειράς.

Επί του παρόντος ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για την πλοκή του «The Curse», όμως πηγές του Hollywood Reporter αποκαλύπτουν πως στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια κατάρα που επηρεάζει την ικανότητα του ζευγαριού να τεκνοποιήσει.