Σοβαρές αιχμές της Patty Jenkins για τη διαχείριση της Wonder Woman στο «Justice League»

Justice-league
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Ακύρωσε την ταινία μου, την έβαλα στην άκρη όπως έκαναν οι οπαδοί» σχολίασε η σκηνοθέτιδα για την ταινία του Zack Snyder.

Παρά το γεγονός ότι οι ήρωες της DC είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι και είχαν ένα αξιόλογο παρελθόν στη μεγάλη οθόνη, το «Justice League» της Warner Brothers απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού. Παρά τα προβλήματα όμως, το στούντιο έχει ενθαρρυνθεί από την τεράστια επιτυχία της Wonder Woman, με την πρώτη solo ταινία της Αμαζόνας ηρωίδας που σκηνοθέτησε η Patty Jenkins να θέτει πολλά ρεκόρ.

Σε μια νέα συνέντευξη της, η Αμερικανίδα σκηνοθέτιδα εξέφρασε αρνητική άποψη για το «Justice League» που γύρισε ο Joss Whedon μετά την αποχώρηση του Zack Snyder από την παραγωγή. Η Jenkins συγκεκριμένα σχολίασε πως όλοι οι σκηνοθέτες των υπόλοιπων standalone ταινιών με ήρωες της DC «πέταξαν στην άκρη [το “Justice League”] όπως έκαναν και οι οπαδοί».

Shutterstock / Kathy Hutchins

Πέρα της «Wonder Woman», η Patty Jenkins θα συνεργαστεί με την Gal Gadot σε μια νέα επική ταινία για τη ζωή της θρυλικής Κλεοπάτρας.

«Ένιωθα πως εκείνη η εκδοχή ακύρωνε την πρώτη ταινία μου με πολλούς τρόπους και αυτή τη [δεύτερη] ταινία, της οποίας την παραγωγή είχα ήδη ξεκινήσει» τόνισε στη συνέχεια η σκηνοθέτιδα στο Cinema Blend. Η Jenkins συμπλήρωσε πως ο Snyder την είχε ενημερώσει με τα σχέδια του για την εμφάνιση της Wonder Woman στο «Justice League» ώστε να μπορεί να υπάρχει μια συνέχεια μεταξύ των ταινιών.

«Ήξερα περίπου που θα καταλήξει, οπότε πάντα προσπαθούσα. Δηλαδή δεν άλλαξα τη στολή της επειδή ποτέ δε θέλω να ακυρώνω τις ταινίες του» εξήγησε η Jenkins, προσθέτοντας πως «δυσκολεύτηκε» να αποδεχτεί τον διαφορετικό τρόπο κατά τον οποίο παρουσιάστηκε η Wonder Woman σε άλλες ταινίες.