Προσεχώς σειρά ντοκιμαντέρ για την Pamela Anderson και τον Tommy Lee

tommy-lee-pamela-anderson Tinseltown
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οι Lily James και Sebastian Stan θα ενσαρκώσουν την πρώην Playmate και τον ντράμερ των Mötley Crüe στο ντοκιμαντέρ του Hulu.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια της δεκαετίας του 1990 που απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη ήταν η Pamela Anderson και ο Tommy Lee. Εκτός από τη γεμάτη εντάσεις, υπερβολές και φλας επαγγελματική ζωή τους, η προσωπική τους ζωή ήρθε στο προσκήνιο όταν διέρρευσε μια «πικάντικη» ταινία τους.

Η ιστορία του εμβληματικού ζευγαριού θα αποτελέσει θέμα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Pam & Tommy» που ετοιμάζει το Hulu. Η σειρά θα ξεκινά από τον γάμο του ζευγαριού το 1995 (μόλις τέσσερις μέρες μετά τη γνωριμία τους), θα συνεχίζει με τη γέννηση των δύο παιδιών τους και το γύρισμα της ροζ ταινίας στον μήνα του μέλιτος τους και θα ολοκληρώνεται με τις δικαστικές μάχες που έδωσαν μετά τη διαρροή της ταινίας στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η σειρά του Hulu θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την προσεχή άνοιξη. Όσον αφορά το καστ, ο Sebastian Stan έχει συμφωνήσει να ερμηνεύσει τον ρόλο του ντράμερ των Mötley Crüe, η Lily James την πρώην Playmate και ο Seth Rogen τον άνθρωπο που έκλεψε την επίμαχη βιντεοκασέτα.

Επικεφαλής της σειράς θα είναι ο Craig Gillespie που σκηνοθέτησε το «Εγώ, η Τόνια», ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Rob Siegel. Η Anderson και ο Lee δεν έχουν καμία εμπλοκή με την παραγωγή του Hulu, όμως φέρονται να έχουν ενημερωθεί σχετικά με αυτή εδώ και αρκετούς μήνες.