Το «Sex and the City» επιστρέφει στο ΗΒΟ, χωρίς την Kim Cattrall

sex-and-the-city
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μπορεί άραγε το reboot να επαναλάβει την επιτυχία της εμβληματικής σειράς;

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, φαίνεται τελικά ότι βρέθηκε η φόρμουλα ώστε να επιστρέψει η παρέα του «Sex and the City» μέσω του HBO. Σύμφωνα με πηγές του Deadline, το τηλεοπτικό δίκτυο σκοπεύει να γυρίσει ένα reboot της εμβληματικής σειράς για το HBO Max. Αντίστοιχες πληροφορίες αναφέρουν πως το HBO σχεδιάζει επίσης reboot των «True Blood» και «In Treatment».

Όπως γίνεται όωμς αντιληπτό, η ενδεχόμενη επιστροφή του «Sex and the City» όμως είναι με διαφορά η μεγαλύτερη είδηση, καθώς η σειρά έκανε θραύση την περασμένη δεκαετία. Η τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε ο Darren Star βασισμένος στο βιβλίο της Candance Bushnell κράτησε έξι σεζόν, από το 1998 έως το 2004, ενώ ακολούθησαν δύο ταινίες το 2008 και το 2010.

New Line Cinema

Η τεράστια επιτυχία της σειράς οφείλεται εν πολλοίς στη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών – Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis και Kim Cattrall. Σε άρθρο της η New York Post αναφέρει πως αν και οι τρεις πρώτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο reunion, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την Cattrall λόγω της πολύχρονης κόντρας της με την Parker.

Σε ανάρτηση της στο Instagram το 2018 που απευθυνόταν στην πρώην συμπρωταγωνίστρια της, η Cattrall τόνισε πως οι «συνεχείς προσπάθειες επικοινωνίας που κάνεις είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο μοχθηρή ήσουν τότε και τώρα. Να το κάνω απόλυτα κατανοητό (εάν δεν το έχω κάνει ήδη). Δεν είσαι οικογένεια μου. Δεν είσαι φίλη μου».

Έτσι λοιπόν φαίνεται απίθανο να επιστρέψει η Cattrall στη μίνι σειρά που έχει αρχίσει να ετοιμάζει το HBO, θέτοντας πολλές αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα του reboot. Το δίκτυο άλλωστε είχε επιχειρήσει ένα spin-off του «Sex and the City» που εστίαζε στην Carrie Bradshaw, τον χαρακτήρα της Parker, το «The Carrie Diaries», όμως η σειρά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και ακυρώθηκε μετά από δύο κύκλους.