Η τελευταία επιθυμία του Ricky Gervais είναι να τον ταΐσουν στα λιοντάρια του Λονδίνου

ricky-gervais Jordan Strauss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου της βρετανικής πρωτεύουσας απέρριψε «ευγενικά» την πρόταση του κωμικού ηθοποιού.

Ο Ricky Gervais είναι γνωστός για τις φιλοζωικές απόψεις του και σε μια νέα συνέντευξη του με τον Conan O’Brien αποκάλυψε πως έχει ως τελευταία επιθυμία να τον ταΐσουν στα λιοντάρια του ζωολογικού κήπου στο Λονδίνο.

«Θα ήταν καλό να με ταΐσουν στα λιοντάρια του ζωολογικού κήπου στο Λονδίνο. Θα ήταν καλό να δώσω κάτι πίσω. Τρώμε ζώα και καταστρέφουμε το περιβάλλον τους, τουλάχιστον τότε θα μπορούσα να δώσω κάτι πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gervais.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του, ο κωμικός ηθοποιός εκτίμησε πως «θα ήταν αστείο να δει κανείς τα πρόσωπα των τουριστών όταν πετάξουν αυτό το χοντρό, γυμνό σώμα εκεί μέσα και καθώς πέφτει, καθώς ορισμένοι θα αναρωτιούνται εάν πρόκειται για εκείνον τον τύπο από το “The Office”».

Η εκπρόσωπος επικοινωνίας Kathryn England πάντως απέρριψε την «προσφορά» του ηθοποιού, σχολιάζοντας στην Daily Mail ότι ο Gervais «πιθανότατα θα είναι λίγο σκληρός”για τα λιοντάρια μας» και συμπλήρωσε πως «αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες λόγω του lockdown, οπότε εάν θέλει κανείς να “δώσει κάτι πίσω”, δεχόμαστε δωρεές που θα μας βοηθήσουν να ταΐζουμε τα λιοντάρια μας με μια πιο κατάλληλη δίαιτα».