«Clarice»: Πρώτο τρέιλερ για το πρίκουελ της «Σιωπής των αμνών»

clarice
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η νέα σειρά θρίλερ με την Rebecca Breeds θα κάνει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Φεβρουάριο μέσω του CBS.

Πριν από λίγες εβδομάδες το CBS ανακοίνωσε τα σχέδια του για μια νέα σειρά με τίτλο «Clarice» η οποία αποτελεί πρίκουελ στο «Η σιωπή των αμνών». Στον πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται η Rebecca Breeds, ενώ η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου 2021.

Η σειρά θρίλερ εξετάζει τις περιπέτειες της Clarice Starling του FBI, καθώς καταδιώκει κατά συρροή δολοφόνους και βιαστές, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ελιχθεί στον εξίσου αδίστακτο πολιτικό κόσμο της Ουάσιγκτον. Δίπλα στην Breeds εμφανίζονται επίσης οι Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz, Devyn Tyler, Marnee Carpenter και Lucca de Oliveira.

Το νέο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει πως η Starling είχε απομονωθεί για αρκετούς μήνες για να μπορέσει να διαχειριστεί το άγχος και τις τραυματικές εμπειρίες της στο πεδίο. Με την παρότρυνση των ανωτέρων της όμως, η πράκτορας του FBI επιστρέφει στην ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας νέες υποθέσεις.

Λόγω της μπερδεμένης κατάστασης με τα πνευματικά δικαιώματα του franchise, στο «Clarice» δεν θα υπάρχουν καθόλου αναφορές στον Hannibal Lecter. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χαρακτήρες που δημιούργησε ο συγγραφέας Thomas Harris έχουν χωριστεί σε δύο εταιρείες – αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το «Hannibal» του NBC δεν έχει καμία αναφορά ή παραπομπή στη Starling.