Και κάπως έτσι το «Sex and the City» επιστρέφει

cynthia-nixon-sarah-Jessica-parker-kristin-davis
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το HBO Max ανακοίνωσε πως συνεχίζεται η ιστορία της τηλεοπτικής γυναικοπαρέας, από την οποία όμως λείπει η Kim Cattrall.

Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν φήμες για ένα πιθανό reboot του «Sex and the City» στη μικρή οθόνη, οι οποίες τελικά αποδείχτηκαν αληθείς αφού το HBO Max ανακοίνωσε πως η θρυλική γυναικοπαρέα θα επιστρέψει για μια νέα μίνι σειρά με τίτλο «And Just Like That…».

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η σειρά δέκα επεισοδίων θα αφηγηθούν τις νέες περιπέτειες των Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) και Charlotte (Kristin Davis), καθώς εξερευνούν τις πολύπλοκες πραγματικότητες της ζωής και της φιλίας στα πενήντα τους. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας σειράς, όμως τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη της άνοιξης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από την παρέα λείπει η Samantha, την οποία ενσάρκωσε η Kim Cattrall. Ο λόγος για την απουσία της Cattrall είναι η πολύχρονη κόντρα της με την Parker και όπως φαίνεται οι δύο πρωταγωνίστριες δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους.

Παρά το γεγονός πάντως ότι η Cattrall έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είχε ποτέ σκοπό να επιστρέψει σε ένα ενδεχόμενο reunion, σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε εκφράσει την άποψη πως θα ήταν προτιμότερο να γίνει ένα κανονικό reboot με νέες ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.