«The Whale»: Brenda Fraser υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Darren Aronofsky

brenda-fraser Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο κωμικός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του πολυβραβευμένου θεατρικού δράματος του Samuel D. Hunter.

Ο Brendan Fraser μπορεί στο παρελθόν να καθιερώθηκε με τους ρόλους τους σε κωμωδίες και περιπέτειες φαντασίας, όμως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια στροφή σε πιο δραματικούς ρόλους. Στην επόμενη ταινία του, ο 52χρονος ηθοποιός θα συνεργαστεί με τον Darren Aronofsky για τη μεταφορά «The Whale».

Η ταινία σε παραγωγής της A24, θα αφηγηθεί την ιστορία ενός παχύσαρκου μεσήλικα, τον Charlie, ο οποίος προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την έφηβη κόρη του. Οι σχέσεις των δύο ψυχράθηκαν όταν ο Charlie αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του για να ζήσει με τον γκέι εραστή του. Όταν όμως ο σύντροφος του πέθανε, ο Charlie στράφηκε στο φαγητό από κατάθλιψη και το βάρος του πλέον πλησιάζει τα 300 κιλά.

Shutterstock / Denis Makarenko

Τελευταία σκηνοθετική δουλειά του Aronofsky για τη μεγάλη οθόνη ήταν το «Μητέρα!» το 2017.

Το «The Whale» είναι βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό δράμα του Samuel D. Hunter, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις θεατρικές σκηνές της Νέας Υόρκης το 2012 και έχει τιμηθεί με το Drama Desk Award και Lucille Lortel Award for Outstanding Play.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Discussing Film, οι παραγωγοί έχουν προγραμματίσει την έναρξη των γυρισμάτων για τον ερχόμενο Μάρτιο, κάτι που σημαίνει ότι η πρεμιέρα της πραγματοποιηθεί το νωρίτερο το 2022.