Δε χάνει το ακραίο χιούμορ του ο Deadpool

deadpool
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Τα γυρίσματα της επόμενης περιπέτειες του αθυρόστομου μεταλλαγμένου της Marvel θα ξεκινήσουν το 2022.

Η εξαγορά της Fox από την Disney μπορεί να ενθουσίασε τους οπαδούς των ταινιών της Marvel, καθώς πλέον τα πνευματικά δικαιώματα για τις κινηματογραφικές περιπέτειες της συντριπτικής πλειοψηφίας των ηρώων της εταιρείας βρίσκονται κάτω από μια στέγη (με εξαίρεση τον Spider-Man), όμως παράλληλα εκφράστηκαν ανησυχίες για το μέλλον ορισμένων εξ αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, η περίπτωση του Deadpool είναι ιδιαίτερη, αφού η Fox επένδυσε (ορθά) στο βίαιο και σαρκαστικό χαρακτήρα του ήρωα των κόμικς, με αποτέλεσμα οι δύο R-rated ταινίες να σπάσουν τα ταμεία και να καθιερώσουν παράλληλα τον Ryan Reynolds ως έναν από τους μεγάλους αστέρες του Χόλυγουντ. Υπήρχαν φόβοι πως η Marvel θα επιχειρούσε να «τιθασεύσει» το προκλητικό χιούμορ του Deadpool, ώστε η επόμενη ταινία να πληροί τις προϋποθέσεις για μια PG-13 κυκλοφορία στις αίθουσες.

Με πολλά από τα σχέδια της Disney να έχουν αλλάξει, υπήρχε ακόμα αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Marvel Cinematic Universe, όμως ο Kevin Feige καθησύχασε τους οπαδούς του αθυρόστομου μεταλλαγμένου ξεκαθάρισε πως η επόμενη θα είναι τελικά μια R-rated ταινία. Οι δηλώσεις του επικεφαλής της Marvel Studios έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για το «WandaVision».

«Θα είναι R-rated και δουλεύουμε πάνω σε ένα σενάριο αυτή τη στιγμή και ο Ryan τώρα επιβλέπει το σενάριο. Δεν θα κάνουμε γυρίσματα αυτή τη χρονιά. Ο Ryan είναι ένας πολύ απασχολημένος και πετυχημένος ηθοποιός. Έχουμε αρκετά πράγματα που ήδη έχουμε ανακοινώσει που τώρα πρέπει να κάνουμε, αλλά είναι συναρπαστικό που ξεκινάμε. Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό τύπο χαρακτήρα στο MCU και ο Ryan είναι μια δύναμη της φύσης και είναι υπέροχο να δίνει ζωή στον χαρακτήρα» δήλωσε ο Feige.