Φήμες για νέα αναβολή στο «No Time To Die»

James-bond-daniel-craig
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο του «007» ενδέχεται να κυκλοφορήσει τελικά το φθινόπωρο.

Τα βάσανα για την πολύπαθη παραγωγή του «No Time To Die» φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, αφού σύμφωνα με νέες φήμες η πρεμιέρα της 25ης ταινίας του James Bond φέρεται να έχει αναβληθεί εκ νέου για το προσεχές φθινόπωρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των παραγωγών, η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.

Ωστόσο, το Deadline αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης κινηματογράφου Carlo Lambregts δήλωσε στην ολλανδική εφημερίδα BN DeStem πως η κυκλοφορία του «No Time To Die» έχει αναβληθεί ξανά, αυτή τη φορά για τον Νοέμβριο. Οι πηγές του άρθρου αναφέρουν πως συνεργάτες των MGM και Universal Pictures για την προώθηση της ταινίας φέρονται να έχουν ενημερωθεί για μια νέα καθυστέρηση, χωρίς όμως να τους έχει δοθεί μια νέα ημερομηνία εξόδου. Τα δύο στούντιο δεν έχουν προβεί σε σχόλια σχετικά με τις νέες φήμες και η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας αναφέρει την Παρασκευή 2 Απριλίου ως πρεμιέρα.

Το 2020 αναμφίβολα υπήρξε ιδιαίτερα οδυνηρό για τις τέχνες λόγω της πανδημίας και τη γενικότερη αβεβαιότητα που επικρατεί στη βιομηχανία του θεάματος. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί κινηματογράφοι μπόρεσαν να λειτουργήσουν, ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, τόσο το κοινό, όσο και τα στούντιο ήταν ιδιαίτερα διστακτικά.

Λόγω της αναιμικής προσέλευσης στις περισσότερες αίθουσες, όπως φάνηκε από την περίπτωση του «Tenet», πολλές εταιρείες παραγωγής αποφάσισαν να αναβάλουν τις πρεμιέρες τους για το 2021, με την ελπίδα πως η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί. Η Warner Brothers μάλιστα πήρε την αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία να κυκλοφορήσει τις ταινίες της ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max, με τα αποτελέσματα ωστόσο να μην είναι τα αναμενόμενα.