Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Jeff Bridges

Jeff-bridges Tinseltown
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

«Το λέμφωμα συρρικνώθηκε δραστικά, γύρισα σπίτι ενθουσιασμένος» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει διαγνωστεί με λέμφωμα.

Μέσω μιας νέας ανάρτησης στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Jeff Bridges ανακοίνωσε πως το λέμφωμα με το οποίο διαγνώστηκε «έχει συρρικνωθεί δραστικά» χάρη στη θεραπεία του. Ο χολιγουντιανός αστέρας είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας του τον περασμένο Οκτώβριο, τονίζοντας πως η πρόγνωση ήταν «καλή».

Στο νέο μήνυμα του ο Bridges εξήγησε πως είχε προγραμματίσει να κάνει μια αξονική τομογραφία στις 6 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα έδειξαν πως η θεραπεία «δουλεύει περίφημα», ενώ έγραψε χαρακτηριστικά πως «το πράγμα έχει συρρικνωθεί δραστικά, γύρισα σπίτι ενθουσιασμένος με τα νέα».

Η ιατρική εξέταση του Bridges συνέπεσε όμως με τη βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο από οργισμένους οπαδούς του απερχόμενου προέδρου Donald Trump, κάτι το οποίο ο Αμερικάνος ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστο.

«Ράγισε η καρδιά μου βλέποντας τη χώρα μας να επιτίθεται στον εαυτό της. Μια ερώτηση μου προέκυψε – τι κάνει ένας άνθρωπος σε μια περίπτωση σαν αυτή; Ο μέντορας μου, ο Rozzell Sykes, ήρθε κατά νου. Το μάντρα του ήταν “να είσαι η αγάπη”» δήλωσε ο Bridges.