Στηρίζει ο Macaulay Culkin την «αφαίρεση» του Donald Trump από το «Μόνος στο σπίτι 2»

home-alone-2
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Μετά τον λογαριασμό του στο Twitter, ο απερχόμενος πρόεδρος «κινδυνεύει» να χάσει την cameo εμφάνιση του στην κωμωδία.

Η πολυσυζητημένη προεδρία του Donald Trump θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από μια εβδομάδα και ήδη πολλοί ανυπομονούν να γυρίσουν μια νέα σελίδα. Στα πλαίσια μάλιστα της πρόσφατης απαγόρευσης του απερχόμενου προέδρου στο Twitter, πολλοί χρήστες του διαδικτύου θέλουν να γίνει κάτι αντίστοιχο και με την cameo εμφάνιση του στο «Μόνος στο σπίτι 2» του Chris Columbus.

Ένας από τους υποστηρικτές αυτής της κίνησης στο Twitter, η οποία οραματίστηκε μέσω του Photoshop αρκετές ενδιαφέρουσες εναλλακτικές, είναι και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Macaulay Culkin. Ο 40χρονος ηθοποιός εξέφρασε στην στήριξη του στην ιδέα απαντώντας σε δύο followers του στο Twitter.

Στο πρώτο μήνυμα που έλαβε στην πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ο θαυμαστής του δήλωσε πως πρέπει να γίνει αίτημα ώστε με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας να αντικατασταθεί ο Trump από έναν ενηλικιωμένο Culkin, με τον ίδιο να απαντά πως συμφωνεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στη συνέχεια ένας άλλος χρήστης του Twitter μπόρεσε να κάνει το «πρώτο βήμα» αφαιρώντας ψηφιακά τον Donald Trump από τη συγκεκριμένη σκηνή και παρουσιάζοντας ένα βίντεο που απέσπασε και τα συγχαρητήρια του Culkin.