Hugh Grant: «Θυμίστε μου τι γίνεται στο Love Actually»

love-actually
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Βρετανός ηθοποιός είχε παίξει τον ρόλο του πρωθυπουργού στην κλασική ρομαντική κομεντί του Richard Curtis.

Πριν από περίπου 20 χρόνια ο Hugh Grant ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο Χόλυγουντ, έχοντας καθιερωθεί ως πρωταγωνιστής σε πολλές ρομαντικές κομεντί. Τα τελευταία χρόνια όμως ο Βρετανός ηθοποιός έχει διευρύνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες του και πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «The Undoing».

Έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ο Grant πλέον κοιτά μόνο μπροστά, σε βαθμό μάλιστα που έχει αρχίσει να ξεγράφει από του μυαλό (και τη μνήμη του) τις επιτυχίες του παρελθόντος. Σε μια νέα συνέντευξη του, ο 60χρονος ηθοποιός ομολόγησε ότι δε θυμάται καν τι συνέβη το φινάλε του «Αγάπη είναι…», όπου είχε παίξει τον ρόλο του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας.

Twitter

Richard Curtis, Martine McCutcheon και Hugh Grant στα γυρίσματα του μίνι σίκουελ που γυρίστηκε το 2017.

Πιο συγκεκριμένα ο Grant ρωτήθηκε από το Digital Spy εάν θα επέστρεφε ποτέ για μια συνέχεια της ρομαντικής κομεντί του Richard Curtis. «Δεν μπορώ καν να θυμηθώ τι συμβαίνει στην ταινία. Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που την είδα. Θα πρέπει να με υπενθυμίσετε. Που καταλήγω;» απάντησε ο ηθοποιός.

Στο φινάλε της ταινίας ο χαρακτήρας του Grant καταφέρνει να ανορθώσει ανάστημα στον πρόεδρο των ΗΠΑ (τον οποίο ενσαρκώνει ο Billy Bob Thornton) ενώ παράλληλα εκφράζει την αγάπη του για τη Natalie (Martine McCutcheon), η οποία εργάζεται στο νούμερο 10 της Downing Street. Στο μίνι σίκουελ που κυκλοφόρησε το 2017 στο πλαίσιο του Red Nose Day γίνεται γνωστό ότι οι χαρακτήρες των Grant και McCutcheon είναι ακόμα μαζί.