Matthew McConaughey: Μετά την υποκριτική, έρχεται ο λαμπερός κόσμος του κατς;

matthew-mcconaughey Featureflash Photo Agency
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Αμερικάνος ηθοποιός εξέφρασε το «ενδιαφέρον» του να συμμετάσχει ως παλαιστής στο φαντασμαγορικό WWE.

Ένα βραβείο Όσκαρ ίσως αποτελεί το μεγαλύτερο «παράσημο» για έναν ηθοποιό, όμως ο Matthew McConaughey έχει μεγαλύτερες βλέψεις και ενδεχομένως μια μέρα να δοκιμάσει την τύχη του ως παλαιστής στον λαμπερό χώρο του κατς. Ο Αμερικάνος ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το άθλημα, μίλησε στο podcast «Better Together» για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο WWE.

Αφού χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα» την προοπτική να μπει στο ρινγκ, ο McConaughey δήλωσε πως δε θέλει να πει πολλά «γιατί όπως ξέρετε, δεν μπορεί να πει κανείς πολλά για αυτά τα πράγματα, αλλά είναι κάτι που με ενδιαφέρει», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Shutterstock

Στη συνέντευξη ο 51χρονος ηθοποιός εξέφρασε ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για το κατς, λέγοντας πως έχει καταφέρει να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τη σύζυγο του, Camila Alves

«Μου αρέσει η φαντασίωση του απίθανου, επειδή τα παιδιά μου και εγώ το βλέπουμε και αρχίζει να καταλαβαίνουν και να λένε ότι είναι ψεύτικο και εγώ τους απαντάω “μα τι λέτε; Δεν υπάρχει περίπτωση”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο McConaughey.