Ο Dave Bautista επικήρυξε οπαδούς του Trump που χαράκωσαν έναν μανάτο

dave-bautista Jaguar PS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Πυρ και μανία ο «Drax the Destroyer» της Marvel.

Μπορεί στη μεγάλη οθόνη και το ρινγκ του WWE να έχει καλλιεργήσει την εικόνα του «σκληρού», όμως ο Dave Bautista στην προσωπική του ζωή είναι κάθε άλλο παρά άκαρδος και έχει ιδιαίτερα φιλοζωικά αισθήματα. Ο ηθοποιός και βετεράνος παλαιστής του κατς το απέδειξε μάλιστα πρόσφατα όταν επικήρυξε τους άγνωστους υποστηρικτές του Donald Trump στη Φλόριντα, απ' όπου κατάγεται, οι οποίοι κακοποίησαν έναν μανάτο.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες οι αρχές τις Φλόριντα βρήκαν ένα από τα υδρόβια θηλαστικά με το όνομα του απερχόμενου προέδρου χαρακωμένο στην πλάτη του. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας απαγορεύεται ρητά η επαφή και το τάισμα των μανάτων, καθώς απειλούνται με εξαφάνιση, και επικήρυξαν του δράστες για 5.000 δολάρια.

Ο Bautista εξοργίστηκε με την είδηση και αποφάσισε να αυξήσει το ποσό, με στόχο να βρεθούν οι δράστες. «Εάν δεν υπάρχει ήδη μια αμοιβή για τη σύλληψη και καταδίκη των ποταπών ηλίθιων οπαδών του Trump που το έκαναν αυτό, θα δώσω 20.000 δολάρια» δήλωσε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως η αμοιβή θα συμπεριλαμβάνει ένα «μπόνους».

Shutterstock / Thierry Eidenweil

«Οι μανάτοι δεν είναι διαφημιστικές πινακίδες και ο κόσμος δε θα έπρεπε να τα βάζει με αυτά τα ευαίσθητα και υπό απειλή ζώα για κανένα λόγο» τόνισε η διευθύντρια του Κέντρου Βιολογικής Ποικιλίας της Φλόριντα Jaclyn Lopez σε ανακοίνωση της. Σύμφωνα με ερευνητές, το τραύμα του ζώου αναμένεται να επουλωθεί χάρη στη φυσική άλγη στο σώμα του.