Ξεκίνησε ο σχεδιασμός άλλης μιας πρίκουελ σειράς στο «Game of Thrones»

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η νέα σειρά «Tales of Dunk and Egg» που ετοιμάζει το HBO θα βασίζεται στις ομώνυμες νουβέλες του George R.R. Martin.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από το συγκλονιστικό (και διχαστικό) φινάλε του «Game of Thrones» και το HBO ακόμα εργάζεται σκληρά πάνω στην παραγωγή μιας πρίκουελ σειράς, το «House of the Dragon». Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο του Variety, το αμερικάνικο δίκτυο έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό άλλης μιας σειράς βασισμένη στα βιβλία επικής φαντασίας του George R.R. Martin, το «Tales of Dunk and Egg».

Η νέα σειρά του HBO παίρνει το όνομα της από τις ομώνυμες νουβέλες του Martin και θα αποτελείται από επεισόδια μιας ώρας τα οποία αφηγούνται τις περιπέτειες του Ser Duncan the Tall και του νεαρού Aegon V Targaryen. Η σειρά θα διαδραματίζεται 90 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου».

Jet City Comics

Οι νουβέλες του George R.R. Martin έχουν δημοσιευτεί και ως κόμικ.

Μέχρι στιγμής ο Martin έχει γράψει τρία βιβλία για τη συγκεκριμένη σειρά, το «Ο περιπλανώμενος ιππότης» το 1998, το «Το ορκισμένο σπαθί» το 2003 και το «Ο μυστηριώδης ιππότης» το 2010, τα οποία όλα μαζί εκδόθηκαν το 2015 στη συλλογή «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων».

Επί του παρόντος δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σε σχέση με το καστ ή πότε υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα. Άλλωστε το HBO είναι ιδιαίτερα προσεκτικό μετά τα επικριτικά σχόλια και αντιδράσεις για το φινάλε της κεντρικής σειράς και έχει ήδη ακυρώσει μια πρίκουελ σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Naomi Watts.