Χάος στο «Borderlands» με Kevin Hart και Cate Blanchett

kevin-hart-cate-blanchett
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Eli Roth έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του πετυχημένου βιντεοπαιχνιδιού.

Ένα από τα σπουδαιότερα και πιο πετυχημένα βιντεοπαιχνίδια των τελευταίων ετών, το «Borderlands» της Gearbox Software, θα κάνει ένα μεγάλο φιλόδοξο βήμα στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η Lionsgate έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Kevin Hart για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά και τον Eli Roth για τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, το οποίο αποκάλυψε τον περασμένο Μάιο πως οι παραγωγοί βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τη Cate Blanchett για τον ρόλο της Lilith, ο Hart αναμένεται να ενσαρκώσει τον Roland. Το σενάριο της ταινίας θα φέρει την υπογραφή του Craig Mazin, του βραβευμένου με Emmy δημιουργού του «Τσερνόμπιλ».

Gearbox Software

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τον Kevin. Το “Borderlands” είναι ένας διαφορετικός ρόλος γι’ αυτόν και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συναρπάσουμε τους θεατές με μια πλευρά του Kevin που δεν έχουν ξαναδεί. Θα είναι εκπληκτικός ως Roland» δήλωσε ο Roth.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς “Borderlands”, η οποία διαδραματίζεται στον πλανήτη Pandora κυκλοφόρησε το αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια, ενώ ακολούθησαν δύο συνέχειες, το 2012 και το 2019, αλλά και ένα πρίκουελ το 2014. Η σειρά έχουν πουλήσει πάνω από 66 εκατομμύρια αντίτυπα.