Ελέω κβαντομηχανικής εμφανίστηκε η Julia Roberts στα «Φιλαράκια»

friends-matthew-perry-Julia-roberts
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε μια περίεργη επιθυμία για να κάνει την εμφάνιση της στην τηλεοπτική σειρά το 1996.

Οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς «Τα φιλαράκια» αποκάλυψε τον όρο που έβαλε η Julia Roberts για να εμφανιστεί σε δύο επεισόδια της δεύτερης σεζόν, το 1996. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους στο Hollywood Reporter, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα συμφωνούσε μονάχα εάν ο Matthew Perry της έγραψε μια εργασία πάνω στην κβαντομηχανική.

«Ήταν εκπληκτικό που μπορέσαμε να συνεργαστούμε με τη Julia Roberts. Ξέραμε πως θα είχε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν και όταν είπε το ναι, ήταν φοβερό» ανέφερε η Marta Kauffman, για να εξηγήσει στη συνέχεια ο Kevin Bright πως κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τη Roberts χάρη στον Perry.

NBC

«Ξέρετε την ιστορία για το πώς τα καταφέραμε; Ο Matthew της ζήτησε να έρθει στην εκπομπή. Του απάντησε πως αν της γράψει μια εργασία πάνω στην κβαντομηχανική θα το κάνει. Απ’ όσο καταλαβαίνω, ο Matthew τότε πήγε και έγραψε μια εργασία, την οποία της έστειλε με φαξ την επόμενη μέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bright.

Η θρυλική παρέα της κωμικής σειράς που έγραψε ιστορία στη μικρή οθόνη αναμένεται να επιστρέψει αργότερα μέσα στη χρονιά μέσω του HBO Max ως ένα unscripted special. Η παραγωγή της ειδικής εκπομπής είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο, όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Η Lisa Kudrow αποκάλυψε πρόσφατα πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η ίδια έχει ήδη γυρίσει μια σκηνή.