Συνεχίζει ο David Lynch τα προγνωστικά του καιρού μετά από λαϊκή απαίτηση

david-lynch
ΤΡΙΤΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης σκόπευε να σταματήσει τις καθημερινές εκπομπές του, όμως η ανταπόκριση του κόσμου τον έκανε να αλλάξει απόφαση.

Την περασμένη χρονιά ο David Lynch δημιούργησε ένα νέο κανάλι στο YouTube όπου ανεβάζει καθημερινά τα προγνωστικά του για τον καιρό και δίνει ορισμένες κλεφτές ματιές της καθημερινότητας του με τον δικό του τρόπο. Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει πως το lockdown την περίοδο της πανδημίας τον βοήθησε να γίνει πιο παραγωγικός.

Την περασμένη Κυριακή όμως, ο Αμερικάνος σκηνοθέτης δήλωσε πως είχε να κάνει μια «ανακοίνωση» και πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για μια νέα συνέχεια του «Twin Peaks» ή κάποιο άλλο project.Τελικά, όπως φαίνεται, ο Lynch σκόπευε να σταματήσει τις καθημερινές εκπομπές του, όμως η αγάπη και ο ενθουσιασμός των θαυμαστών του τον έκαναν να αλλάξει τελικά την απόφαση.

«Καλημέρα, είναι 1η Φεβρουαρίου 2001 και είναι Δευτέρα. Σήμερα θα ανακοίνωνα πως θα έκανα ένα διάλειμμα από τα προγνωστικά του καιρού και την επιλογή του αριθμού της ημέρας. Αλλά τότε διάβασα όλα τα σχόλια χθες και συνειδητοποίησα άλλη μια φορά πόσο υπέροχοι είστε εσείς που είστε συνδρομητές ή επισκέπτεστε το David Lynch Theater» αναφέρει ο Lynch.

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης τόνισε πως «είστε τόσο προνοητικοί και ευγενικοί που είμαι τόσο ευγνώμων που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς στον κόσμο. Οπότε θα συνεχίζουμε και εύχομαι, ανεξάρτητα από τον καιρό, εύχομαι σε όλους σας γαλανούς ουρανούς και έναν χρυσό ήλιο εσωτερικά όσο συνεχίζουμε. Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα».