Αντίστροφη μέτρηση για την «επιστροφή» του Joker του Jared Leto

Justice-league-Joker
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Zack Snyder έδωσε άλλη μια κλεφτή ματιά στη νέα τετράωρη εκδοχή του «Justice League» που κυκλοφορεί μέσω HBO Max.

Ο άκρως ανταγωνιστικός κόσμος της βιομηχανίας του θεάματος δεν επιτρέπει πάντοτε τις «δεύτερες ευκαιρίες», όμως το «Justice League» αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση και έτσι η Warner Brothers έδωσε στη δυνατότητα στον Zack Snyder να «ολοκληρώσει» τη δική του εκδοχή της ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου μέσω του HBO Max.

Αναμφίβολα ο αγώνας που έδωσαν οι θαυμαστές του Snyder και του franchise στο διαδίκτυο με το hashtag #ReleaseTheSnyderCut έπαιξε το ρόλου του, όπως και οι απογοητευτικές κριτικές που έκαναν λόγο για μια μπερδεμένη ταινία. Έτσι λοιπόν, το στούντιο έδωσε στον Αμερικάνο σκηνοθέτη ένα αξιοσέβαστο μπάτζετ για να γυρίσει νέες σκηνές και να κάνει ένα νέο μοντάζ της ταινίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποκαλύψεις, θα υπάρξουν πολλές επιπλέον σκηνές με τους ήρωες της DC, αλλά και με τον Joker, τον αιώνιο εχθρό του Batman, όπως τον είχε ενσαρκώσει ο Jared Leto για πρώτη φορά στην «Ομάδα αυτοκτονίας» του David Ayer. Σε μια νέα ανάρτηση του στο Twitter ο Snyder μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία από την εμφάνιση του Joker στο ανανεωμένο «Justice League».

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκδοχή του Joker είχε διχάσει στους οπαδούς των κόμικ, κυρίως λόγω των συγκρίσεων με την πιο πρόσφατη ερμηνεία του Heath Ledger στον ρόλο, η εμφάνιση του ενδεχομένως να αλλάξει το κλίμα. Άλλωστε δεν είναι ξεκάθαρο τι ρόλο παίζει στην υπόθεση της νέας εκδοχής του «Justice League» ο «εκπληκτικός χαρακτήρας» που δημιούργησε ο Ayer, κατά τον Snyder.