Νέα συνεργασία Jared Leto και Darren Aronofsky μετά από 20 χρόνια

requiem-for-a-dream
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

To «Adrift» βασίζεται σε διήγημα που έγραψε ο δημιουργός του «The Ring».

Έχουν περάσει δύο δεκαετίες από το συγκλονιστικό «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και ο Jared Leto αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με τον Darren Aronofsky στο νέο θρίλερ που σχεδιάζει, το «Adrift». Η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είναι βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Koji Suzuki, ο οποίος έγραψε το «The Ring».

Σύμφωνα με άρθρο του Flickering Myth, το «Adrift», όπως προϊδεάζει ο τίτλος του, διαδραματίζεται στις ανοιχτές θάλασσες και ένα ψαροκάικο, το οποίο ανακαλύπτει ένα εγκαταλελειμμένο γιότ που εκπέμπει ένα περίεργο σήμα κινδύνου. Ένα από τα μέλη του πληρώματος του ψαροκάικου αναλαμβάνει τον έλεγχο του αινιγματικού σκάφους αναψυχής μέχρι να ρυμουλκηθεί σε λιμάνι και γρήγορα ανακαλύπτει γιατί οι πιο έμπειροι συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα «πλοίο φάντασμα».

Reuters / Andrew Kelly

Το άρθρο αναφέρει πως ο Leto είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του διηγήματος πριν από περίπου δέκα χρόνια, προτού προσεγγίσει ο ίδιος τον Aronofsky για τη σκηνοθεσία. Ο 51χρονος σκηνοθέτης έχει συμφωνήσει και ετοιμάζει το σενάριο σε συνεργασία με τον Luke Dawson.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την παραγωγή του «Adrift», καθώς ο Aronofsky έχει προγραμματίσει να σκηνοθετήσει το «The Whale» με τον Brendan Fraser. Ο Leto θα πρωταγωνιστήσει στο «Morbius» της Sony, ενώ θα εμφανιστεί και στη νέα εκδοχή του «Justice League» του Zack Snyder.