Tiffany Haddish: Η επιστήμη «αποφασίζει» εάν ένα ραντεβού έχει μέλλον

tiffany-haddish Silvia Elizabeth Pangaro
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε τα «πειράματα» που κάνει μετά τα ραντεβού της για να διαπιστώσει τα επίπεδα στοματικής υγιεινής.

Η πανδημία του κορωνοϊού αναμφίβολα έχει επιστήσει την προσοχή πολλών σε θέματα προσωπικής υγιεινής, όμως η Tiffany Haddish αποκάλυψε πως εδώ και καιρό έπαιρνε τα μέτρα της, ειδικά όταν έβγαινε ραντεβού. Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε στον Stephen Colbert πως κάνει ορισμένα πειράματα για να αποφασίσει εάν θα ξαναβγεί ραντεβού με το ίδιο άτομο.

«Τους δίνω κάτι να πιούν. Μετά φεύγουν. Τότε από το ποτήρι παίρνω ένα δείγμα από το οποίο ήπιαν και το βάζω σε ένα τρυβλίο καλλιέργειας Πέτρι. Το αφήνω τότε να κάνει τη δουλειά του. Μετά το βάζω σε ένα σλάιντ και το εξετάζω [σε μικροσκόπιο] για να δω τι συμβαίνει στο στόμα τους» δήλωσε η Haddish.

Αυτό που απασχολεί τη Haddish είναι η συγκέντρωσης ενός είδος μύκητα, η κάντιντα, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά λοιμώξεων. Σε περίπτωση λοιπόν που το δείγμα έχει υψηλά ποσοστά του μύκητα «δε θα ξαναβγώ ραντεβού μαζί τους, δεν τους φιλάω, τίποτα».

«Εάν όμως έχουν ένα υγιές ποσοστό, γιατί όλοι το έχουμε – όλοι έχουμε βακτήρια – και εάν έχουν ένα υγιές στόμα, τότε ξέρετε… δεύτερο ραντεβού» κατέληξε η Haddish.