Γιατί όχι και μια ταινία «Uno»;

uno-paixnidi-kartes phaustov
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

O Lil Yachty θα πρωταγωνιστήσει στην live-action κωμωδία που θα διαδραματίζεται στην undeground hip hop σκηνή της Ατλάντα.

Τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η τάση που θέλει το Χόλυγουντ να επενδύει σχεδόν αποκλειστικά στα reboot, τις συνέχειες και μεταφορές άλλων franchise, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Με τις κινηματογραφικές αίθουσες και πλατφόρμες streaming να έχουν κορεστεί με κάθε λογής υπερήρωα των κόμικ, τα στούντιο έχουν αρχίσει να στρέφονται σε πιο «ανορθόδοξες» πηγές.

Ίσως μια από τις πιο απροσδόκητες αγορές που θα μπορούσαν να μεταπηδήσουν στη μεγάλη οθόνη είναι αυτή των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Μετά λοιπόν τα «Dungeons & Dragons», «Cluedo» και «Ναυμαχία», ήρθε η ώρα για μια ταινία βασισμένη στο Uno, το δημοφιλές παιχνίδια με κάρτες που έχει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε παρέας και ταξιδιού.

Shutterstock / Jamie Lamor Thompson

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δημιουργία του κλασικού παιχνιδιού και σύμφωνα με άρθρο του Deadline η Mattel θέλει να το γιορτάσει με μια live-action κωμωδία που θα διαδραματίζεται στην underground hip-hop σκηνή της Ατλάντα, με τον Lil Yachty να έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

«Είμαι όσο ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος της ταινίας μαζί με τη Mattel. Από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα παίζω Uno, οπότε είναι πραγματικά ιδιαίτερο που θα δημιουργηθεί μια ταινία για αυτό βασισμένη στην hip hop σκηνή της Ατλάντα από την οποία προέρχομαι. Μου είναι πραγματικά συγκινητικό» σχολίασε ο υποψήφιος για Grammy ράπερ.