«Old»: Μια ειδυλλιακή επιστροφή στον παλιό, καλό M. Night Shyamalan

old
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του γεμάτου μυστηρίου θρίλερ από τον «μαέστρο των ανατροπών» της μεγάλης οθόνης.

Μετά την επιτυχία του «Glass» στη μεγάλη οθόνη, ο M. Night Shyamalan έκανε ένα μικρό διάλειμμα με την τηλεοπτική σειρά «Servant» και πλέον βάζει τις τελευταίες πινελιές στην επόμενη κινηματογραφική παραγωγή με την υπογραφή του, το «Old». Το νέο θρίλερ του Αμερικάνου σκηνοθέτη είναι βασισμένο στο graphic novel «Sandcastle» των Pierre Oscar Lévy και Frederik Peeters που εκδόθηκε το 2010.

Η υπόθεση του graphic novel εκτυλίσσεται μια υπέροχη μέρα για παραλία, όπου μια οικογένεια, ένα νεαρό ζευγάρι, ορισμένο τουρίστες και ένας πρόσφυγα καταλήγουν μαζί σε έναν απομονωμένο και ειδυλλιακό κόλπο με καταπράσινα δάση. Μέσα όμως σε αυτή την εξωτική ουτοπία κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό, το οποίο αρχίζει να αποκαλύπτεται όταν στα κρυστάλλινα νερά ξαφνικά εμφανίζεται το πτώμα μιας γυναίκες και τα όλα τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν απότομα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πιστό είναι το σενάριο του Shyamalan στο πρωτότυπο, όμως το teaser τρέιλερ της ταινίας δημιουργεί υψηλές προσδοκίες, ενώ πάντοτε υπάρχει η μεγάλη ανατροπή στο τέλος, σήμα κατατεθέν του σκηνοθέτη. Στο καστ του «Old», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι συμμετέχουν οι Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Alex Wolff, Abbey Lee, Embeth Davidtz και Vicky Krieps.