Ο δημιουργός του «Rick and Morty» φαντάζεται μια διαφορετική Αρχαία Ελλάδα

rick-and-morty
ΤΡΙΤΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η νέα αλληγορική χιομοριστική animated σειρά από τον Dan Harmon για το Fox θα κάνει το ντεμπούτο της το 2022.

Ο Dan Harmon, ο οποίος έχει αφήσει εποχή στη μικρή οθόνη με το «Community» και το «Rick and Morty» σχεδιάζει μια νέα animated σειρά, η οποία θα αντλεί έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 μέσω του Fox.

Επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με την κωμική σειρά, πέραν του ότι θα επικεντρώνεται «σε μια οικογένεια ανθρώπων, θεών και τεράτων η οποία προσπαθεί να κυβερνήσει μια από τις πρώτες πόλεις στον κόσμο χωρίς να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο».

Shutterstock / Lev Radin

Ο Dan Harmon έχει τιμηθεί με τρία Prime Time Emmys.

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Fox Entertainment Michael Thorn τόνισε πως στόχος της σειράς του Harmon, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο δημιουργικούς σεναριογράφους και παραγωγούς της βιομηχανίας, είναι να χρησιμοποιήσει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό για να σχολιάσει την επικαιρότητα φιλοδοξεί να συνδυάσει το καυστικό χιούμορ του με την ελληνική μυθολογία.

Με τη νέα animated σειρά του Harmon η Fox ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα «The Simpsons», «Family Guy», «Bob’s Burgers», «Bless the Harts», «Duncanville» και «The Great North», ενώ στα επόμενα σχέδια της είναι ένα χιουμοριστικό spin-off των «X-Files».