Χωρίς την Gina Carano συνεχίζει τις περιπέτειες του ο μοναχικός «Mandalorian»

the-mandalorian
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η Disney αποφάσισε να απολύσει την ηθοποιό λόγω αμφιλεγόμενων τρανσοφοβικών και πολιτικών δηλώσεων της στα social media.

Η πορεία της Gina Carano στον «μακρινό γαλαξία» και την τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian» έληξε σχετικά πρόωρα, καθώς η Disney αποφάσισε να την απολύσει μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων δηλώσεων της. Η 38χρονη ηθοποιός, μοντέλο και πρώην αθλήτρια πολεμικών τεχνών είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το πολιτικό και τρανσοφοβικό περιεχόμενο αναρτήσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Gina Carano δεν εργάζεται πλέον για την Lucasfilm και δεν υπάρχουν σχέδια για να εργαστεί με μας στο μέλλον» αναφέρει εκπρόσωπος του στούντιο σε ανακοίνωση του, σχολιάζοντας πως «οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωση όπου χλευάζει ανθρώπους με βάση την πολιτιστική και θρησκευτική ταυτότητα τους είναι αποτροπιαστικές και απαράδεκτες».

Disney

Παρά το γεγονός ότι η Carano είχε απασχολήσει αρκετές φορές με τις επίμαχες δηλώσεις της, υπήρχε η αίσθηση ότι η Disney έδειχνε ανοχή, καθώς πέραν της εμφάνισης της στους δύο πρώτους κύκλους του «The Mandalorian», είχε ανακοινωθεί πως θα εμφανιστεί και στη spin-off σειρά «Rangers of the New Republic». Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν η Disney θα αναζητήσει μια νέα ηθοποιό για την αντικαταστήσει τη Carano ή θα προτιμήσει να δημιουργήσει έναν νέο χαρακτήρα.

Ο τρίτος κύκλος του «The Mandalorian» πάντως θα καθυστερήσει, αφού η Disney σχεδιάζει να κυκλοφορήσει πρώτα τη spin-off σειρά «The Book of Boba Fett» και μετά να ξεκινήσει την παραγωγή των νέων επεισοδίων. Μέχρι τότε ο Jon Favreau και το επιτελείο του θα έχουν το χρόνο να βρουν την κατάλληλη λύση.