Hugh Jackman και οι παραγωγοί του «Game of Thrones» ανακαλύπτουν μαζί έναν θαυμαστό κόσμο

hugh-Jackman Christopher Halloran
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η τηλεοπτική μεταφορά του «The Overstory» που έγραψε ο Richard Powers θα κυκλοφορήσει μέσω του Netflix.

Ένα από τα σπουδαιότερα βιβλία που εκδόθηκαν το 2018, το «The Overstory» του Richard Powers που βραβεύτηκε με τα Man Booker και Pulitzer, θα μεταφερθεί στην οθόνη του Netflix από τον Hugh Jackman και τους βετεράνους παραγωγούς του «Game of Thrones», David Benioff και D.B. Weiss.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Jackman, Benioff και Weiss δε θα έχουν ενεργό ρόλο στην παραγωγή, αφού σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Richard Robbins του «12 Monkeys» θα γράψει του σενάριο του πιλότου και θα είναι επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος.

Invision/AP/Shutterstock / Evan Agostini

Το βιβλίο του Powers αφηγείται την ιστορία ενός ευφάνταστου, εναλλακτικού και υπέροχου κόσμου που είναι σχεδόν αόρατος στους περισσότερους ανθρώπους. Μια ομάδα ατόμων όμως μαθαίνει πώς να προσεγγίσει αυτόν τον κατά τ’ άλλα κρυφό κόσμο, με καταστροφικές συνέπειες.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία των Benioff και Weiss με την πλατφόρμα streaming μετά την αποχώρηση τους από το HBO. Οι δύο παραγωγοί έχουν επικεντρωθεί κυρίως στη σειρά που βασίζεται στο «The Three-Body Problem» του Cixin Liu, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχουν στο «The Chair» με πρωταγωνίστρια τη Sandra Oh.