Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του ανανεωμένου «Justice League»

Justice-league
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η νέα εκδοχή της ταινίας από τον Zack Snyder θα κυκλοφορήσει μέσω του HBO Max στις 18 Μαρτίου.

Απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι να κυκλοφορήσει το «Zack Snyder’s Justice League» και η Warner Brothers έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της ταινίας. Η αρχική εκδοχή της ταινίας, που κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία του Joss Whedon το 2017 είχε απογοητεύει κριτικούς και κοινό, ωστόσο η νέα εκδοχή αναμένεται να διορθώσει αρκετές από τις «παραφωνίες».

Αρχικά το χολιγουντιανό στούντιο φέρεται να είχε διαθέσει 30 εκατομμύρια δολάρια στον Snyder να ολοκληρώσει τα ειδικά εφέ, το χρωματισμό και τη μουσική της ταινίας σύμφωνα με το όραμα του, όμως στη συνέχεια πήρε την απόφαση να επενδύσει άλλα 40 εκατομμύρια δολάρια για νέα γυρίσματα.

Έτσι λοιπόν πέραν ενός νέου κεντρικού κακού – τον Darkseid – η νέα εκδοχή θα περιλαμβάνει και τον Joker του Jared Leto. Όπως φαίνεται από το επίσημο τρέιλερ, η εκδοχή του Snyder προσφέρει μια πιο σκοτεινή ματιά στους ήρωες της DC.

Μαζί με τις νέες σκηνές, η συνολική διάρκεια της ταινίας φτάνει τις τέσσερις ώρες και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαρτίου στο HBO Max.