Donald Glover και Phoebe Waller-Bridge είναι οι νέοι «κύριος και κυρία Σμιθ»

donald-glover-phoebe-waller-bridger
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Μέσω Amazon θα κυκλοφορήσει τελικά η τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στην κωμική περιπέτεια του Doug Liman.

Το 2005 η Angelina Jolie και ο Brad Pitt συμπρωταγωνίστησαν με μεγάλη επιτυχία στην κωμική περιπέτεια «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» και γρήγορα εδραιώθηκαν ως ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χόλυγουντ. Πέραν όμως της δημοσιότητας στην προσωπική τους σχέση, η ταινία ξεχώρισε για το ευφάνταστο σενάριο της και σύμφωνα με το Deadline έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός μιας τηλεοπτικής μεταφοράς.

Πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς θα είναι οι Donald Glover και Phoebe Waller-Bridge, ενώ επικεφαλής για το Amazon θα είναι η Francesca Sloane. Στόχος των παραγωγών είναι μια πρεμιέρα του «Mr & Mrs Smith» στην πλατφόρμα streaming το 2022, οπότε τα γυρίσματα λογικά θα ξεκινήσουν σχετικά σύντομα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η νέα σειρά φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια φρέσκια ματιά στην ιδέα ενός ζευγαριού επαγγελματιών δολοφόνων που ανακαλύπτουν ότι ο ένας αποτελεί τον επόμενο στόχο του άλλου, με όλα τα απαραίτητα και κωμικά παρατράγουδα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια δημιουργίας μια συνέχειας ή ενός spin-off, αφού αρχικά ο σεναριογράφος της ταινίας Simon Kinberg και ο σκηνοθέτης Doug Liman γύρισαν έναν πιλότο (με τους Martin Henderson και Jordana Brewester στους πρωταγωνιστικούς ρόλους), ωστόσο το project δεν προχώρησε. Αργότερα η Fox ανακοίνωσε την πρόθεση της για ένα reboot της ταινίας, όμως ούτε και αυτό το σχέδιο είχε συνέχεια μετά την εξαγορά του στούντιο από την Disney.